onsdag 27 oktober 2010

Smärtsamt, oh så smärtsamt!

Jag sitter och tittar igenom mina bilder på datorn och får såna flashbacks. Förra året var ett extremt händelserikt år och den sommaren kommer nog förbli den roligaste och mest galna i hela mitt liv. Det här året har liksom känts ganska... medelmåttigt. Jag har hittat på så mycket roliga saker, jag menar resorna till Halmstad, Idol, Lund, Helsingborg exempelvis... Men ändå känns det inte som att det är något som verkligen har satt sig på minnet som ett oförglömligt sådant.

Jag var hos tandläkaren idag och nu är alla tänder hela, polerade och fina. Och jag är 3500 kronor fattigare... Behöver jag berätta hur det känns?
Kalaset hos kussen var bra bortsett från att jag var så bedövad i halva ansiktet med tunga och allt att jag inte kände någon vidare smak på något av det vi blev bjudna på. Besvikelsen var stor... *s*

I detta nu har jag mensvärk, ordentlig sådan. Faktiskt nästan så att jag undrar hur jag ska kunna somna. Det kanske hjälper med en Ibumetin? Det är värt ett försök i alla fall...
Sov gott alla ni andra!
XoXo/Cecilia

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jag håller med dig om förra sommaren, den var härlig :) Men nu har vi en ny sommar att se fram emot ;) Den kan bara bli bättre :)

*kram* Sanna

Cezeline sa...

Ja, nästa sommar får vi se till att göra till en oförglömlig sådan! :D