onsdag 20 oktober 2010

Världsrekord i spinning

Onsdag. Mitten på veckan. Tre dagars teater kvar. Tre dagar tills vi drar till Helsingborg. Det kommer nog bli en bra dag. :)

Jag åker inte in till skolan förrän vid tolv. Det passade inte mig särskilt bra att köra ett sent pass just idag men allt går att lösa om man vill. :)
Innan dess ska jag i alla fall dammsuga och fräscha upp mig och det är så jäkla skönt att inte behöva stressa ihjäl sig såhär på morgnarna/förmiddagarna!
Jag har inte fått sova så bra inatt. Min Charlie har klättrat på mig halva natten, spunnit tillräckligt högt för att kanske slå världsrekordet i spinning (fyndigt!) och slickat mig i ansiktet i hopp om att jag skulle vakna. Det gjorde jag såklart också men resultatet blev ju bara the Monster. *s*

Det är tänkt att jag ska få påhälsning i eftermiddag men innan dess tänker jag vara beredd på ett återbud. Man ska aldrig räkna med något... ;) Det är alltid lite läskigt när man ska träffa folk man inte känner men jag vet med erfarenhet att det kommer gå fint! Man måste våga för att vinna, inte sant? :)

Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig redo för denna spännande dag! Lycka till med vad ni än har för er.
XoXo/Cecilia

Inga kommentarer: