söndag 31 oktober 2010

Vilken dag!

Godkväll!
Jag kunde inte riktigt förmå mig att inte skriva något ikväll, trots att jag egentligen borde gått och lagt mig för längesen... *s*

Cecilia Brötte blev Betty Boop och överlevde maskeraden med nöd och näppe. Jag har gett talesättet upp som en sol, ner som en pannkaka ett ansikte och kvällen slutade tidigt. Det var dock väldigt roligt så länge allt var som det skulle! :)


Jag fick tidigt besök av en viss mr Chocolate och trots att jag mådde väldigt dåligt kunde jag ju inte missa chansen att få dricka kaffe med honom innan han åkte tillbaka hem igen!
Kelly var inte fullt lika blyg som häromdan men han fick minsann inte komma in och titta på hennes rum. Lilla divan... <3

Jag hade lovat Charlotte att vi skulle följa med henne och Gabriel på bio i Oskarshamn idag dessutom. Med endast en kopp kaffe i magen (innehållet, koppen fick stanna hemma...) gjorde vi oss klara och blev upphämtade redan klockan tolv.
Kelly blev åksjuk i bilen och kräktes mycket. Jag hade oturligt nog inte tagit med mig en ombyteströja så enda lösningen var att springa in på Maxi och köpa en ny. Men efter att ha torkat, tvättat, bytt och gjort rent kunde vi inta Donken där prinsessan snabbt smaskade i sig en låda chicken nuggets (jag kämpade med att få i mig en liten cheeseburgare...). Det värsta var alltså över. :)

Bion handlade om en liten fiskflicka som träffade en människopojke och blev kär(?). Hon förvandlades sedan till en människa och man fick följa deras återförening och så vidare... Faktiskt en riktigt mysig film i det stora hela, trots att jag nog tycker att en timme och fyrtio minuter är ganska långt för ett gäng ungar. Kelly började åtminstone skruva på sig mot slutet och tyckte det var jobbigt att sitta stilla. Annars var de superduktiga de små underbarnen! :)

Nu är hon hos sin pappa och jag är ensam och övergiven igen... Jag har endast en skoldag den kommande veckan, resten av veckan kallar vi för höstlov (trots att man ju inte har några lov på högskolan...). Jag tänker verkligen försöka ta det lugnt och njuta. Like it a lot! :D
Nu är det dags för sängen!
XoXo/Cecilia

Inga kommentarer: