söndag 3 oktober 2010

Whoopie!

Se vad som händer när man lägger manken till och filurar lite med de "nya" möjligheterna vi har tilldelats vad gäller layout och design här på blogspot. Det enda som ska åtgärdas nu är bannern som måste kluras på och omformas till något mer passande. Annars tycker jag den här designen är behaglig. :)

Jag har haft min fina Martina på besök ikväll. Hon bidrog med lite knäckebröd och räksallad, jag med te och mums-mums. :)

Prinsessan är stationerad hos pappa Martin igen och det är tyst och tomt här hemma, bortsett från min lilla Charlie som ligger däckad på en kudde i soffan.
Veckorna går så fort numera att man inte hinner reflektera över det faktum att Kelly måste åka innan man knappt hunnit blinka. Det betyder alltså att jag aldrig hinner förbereda mig för "avskedet" längre. Det ställer liksom till det i min hjärna och man sitter här på söndagskvällen och funderar på om man skratta högt åt diverse konstigheter, eller om man riskerar att väcka prinsessan (som för övrigt alltså INTE ligger i sin säng) om det skulle inträffa. Ja, ni märker kanske att det är en något förvirrande situation det här... *s*

Idag har jag varit effektiv! Jag har spacklat igen de gigantiska hålen i badrumsväggen (som alltså INTE åtgärdades innan jag flyttade in...), tvättat fåtöljöverdrag, målat halva köksbordet och försökt få upp en taklampa i vardagsrummet.
Jag har åtskilliga gånger bett min pappa om hjälp eftersom jag har skaffat mig lite halvt omöjliga lampor men det har liksom inte blivit av än, ett och ett halvt år senare... Nåja, antingen får jag tjata lite till, köpa mig ännu en ny lampa eller hitta någon händig (gärna snygg) typ som kan hjälpa mig mot en kopp kaffe eller två. :)

Just nu är jag på väg ner i djupsömn och borde nog försöka ta mig in i sängen. Det gäller att ladda batterierna inför ännu en spännande vecka! Sov sött.
XoXo/Cecilia

Inga kommentarer: