måndag 1 november 2010

Dåligt dåligt dåligt!

Hej på er kära läsare!
Idag mår jag... mindre bra. Illamåendet verkar inte vilja ge med sig och bihålorna har svullnat igen. Nåja, jag har höstlov så jag har tid att vara lite sjuk... *s*

Sista skoldagen på länge är avklarad och mycket information har tagit sig in i huvudet. Nu ligger praktiken framför oss som ett nytt spännande kapitel men jag är nervös. Det gör inte saken bättre att jag helt glömde bort att barnen faktiskt har höstlov den här veckan (vilket jag egentligen borde kommit ihåg) och att jag därmed inte har hälsat på klassen som jag meddelade läraren att jag skulle. Det lär inte ha gett världens mest ambitiösa intryck... Attans!
Nåja, jag har fem veckor på mig att få visa vad jag går för och med handen på hjärtat ska det faktiskt bli lite spännande. :)

Jag hann med en lång fika med härliga Maria innan jag åkte hem till lilla hålan igen. Kvällen har spenderats i min ensamhet med film, huvudvärk och tvätt. Helt ärligt så ska jag nog bädda ner mig redan nu... Det blir en något smärtsam dag i morgon om allt går enligt planerna och då behöver jag nog en hel del energi. ;)

Lite bilder från maskeraden dyker nog upp inom de närmsta dagarna!
Ha en härlig kväll!
XoXo/Cecilia

2 kommentarer:

Lotta sa...

Spännande med praktik :) Vart ska du vara den här gången?

Cezeline sa...

Jag ska vara på Alsteråskolan i Ålem. Spännande med ett helt nytt ställe och helt nya lärare! :)