söndag 21 november 2010

Ett bröllop rikare

Hej på er!
Jag glömde ju berätta för er vad för sorts äventyr jag gav mig ut på igår. Det blev lite stressigare än jag förväntat mig så jag hann inte ens tänka på att sätta mig framför datorn och knappa ner ett avslöjande.
Min kära Sanna lyckades smussla in mig som personal på ett gaybröllop i Kalmar. Hennes moster kände killen som skulle gifta sig och därigenom fick jag chansen att få delta i denna fantastiska tillställning.

En sak kan jag säga er, att det var helt klart en av de bästa festerna jag varit på och då var jag ändå inte delaktig i själva festen! :)
Vi var där efter ett för att förbereda maten. Det var ägghalvor som skulle dekoreras, gratänger som skulle värmas, ostbrickor som skulle fixas, sallad som skulle skäras, champagne som skulle hällas upp, kaffe som skulle förberedas, köttbullar som skulle stekas... Ja, vi kämpade och stod i för att få maten klar tills ceremonin var över.
Vi stod och kikade lite under själva akten och det var så fint! Jag förstå inte varför det inte alltid varit okej för homosexuella att gifta sig, det borde vara en självklarhet att själv få välja vem man vill dela sitt liv med...

Hur som helst... Vi hade lite planer på att gå ut efter vi jobbat klart men insåg snart att vi inte skulle komma därifrån förrän väldigt sent. Det var mycket disk som skulle diskas och mycket att plocka med vilket resulterade i att vi inte åkte hem förrän klockan var kvart över två. Vi passade såklart på att mingla lite bland gästerna mellan varven. ;)

Tack snälla för att vi fick vara med och dela er stora dag!


Idag kommer min vackra flicka hem igen. Jag längtar så jag håller på att spricka och jag har mycket att förbereda innan dess. Tänkte cykla iväg till affären och inhandla lite nödvändigheter, dammsuga och tvätta innan det är dags. <3
Vi ska iväg till Torp på ljusparty ikväll så jag har fått tillåtelse att låna bilen. Det börjar bli pinsamt det här och jag inser nu hur jäkla mycket jag behöver ha en bil! Jag/vi (mest pappa antar jag) letar och letar men har inte lyckats hitta någon bra, billig bil än. Men jag ger inte upp, jag måste ha en bil innan snön kommer för att stanna! :)

Ha en härlig dag kära läsare så hörs vi garanterat ikväll igen! :)
XoXo/Cecilia

Inga kommentarer: