onsdag 17 november 2010

Lycklig, snygg och lite rikare

Heej!
Jag sitter här i mina urtvättade mjukisbyxor, med lite tomatsoppa i magen och drar fingrarna genom håret.
Jag stoppade ner mitt födelsedagspresent-presentkort i väskan innan jag åkte till praktiken idag för att liksom gardera mig ifall att jag kände mig lite sugen på ett frisörbesök när jag kom hem.
Och ja, jag tog svängen förbi frisören mest för att kolla läget och hade tur! Inte en enda människa satt och väntade på och det resulterade i att jag gled in genom dörrarna och slog mig ner i soffan för att bara någon minut senare bli uppropad till en av frisörstolarna.
Till råga på allt var det så pass lugnt så att jag blev bjuden på en lång och fantastisk tvättning. Jag förstår nu varför välbärgade människor går regelbundet till frisören för att få håret tvättat, stylat och klippt i tid och otid. Det är nämligen den perfekta definitionen av ren lyx!

En aning lyckligare, inte en krona fattigare men ändå ett snyggt, nyfriserat hår rikare skuttade jag ut i blåsten efter en stund och kände mig pigg och fräsch igen!
Tog cykeln förbi Martin och Kelly innan jag åkte hem. Jag vaknade upp idag med ett hål i bröstet. Just idag var saknaden lite extra stor så jag kunde helt enkelt inte hålla mig tills i morgon...
Hon har blivit så stor den där Kelly. En stor flicka och den allra vackraste i världen! <3

Hon berättade om att hon blivit knuffad av en pojke på dagis i måndags och hennes fina jeansleggings var prydda med ett tjusigt hål över ena knäet. Det gjorde mig förvånad eftersom pojken hör till en av de som tokgillar Kelly. Hon dissade honom nog, då kan de ju bli lite vresiga de där killarna... ;)

Vad gör man egentligen om ens barn skulle bli utsatt för våld och mobbing på dagis/i skolan? Jag stöder definitivt inte våld men jag förespråkar heller inte att vara tyst och bli hunsad av dominanta surpuppor. Är någon dum och slåss så får man slå tillbaka, annars får man varken slåss eller säga dumma saker, det är min åsikt. Självförsvar tycker jag är ett bra påhitt... *s*

Jag ska lägga mig tidigt ikväll har jag tänkt. Kanske bädda ner mig med den fjärde och sista boken i Twilightserien? Jag tog ett brejk efter att vi sett tredje filmen på bio men det är nog hög tid att ta vid där jag slutade. Om inte annat för Martinas och Nattas skull, som de tjatat på mig att läsa klart för att öppet kunna diskutera handlingen... *fnissar*

Ha en underbar kväll!
XoXo/Cecilia

Inga kommentarer: