måndag 6 december 2010

Jag tror

Ja, jag tror på många saker. Jag kanske inte alltid tror på mig själv. Kanske inte alltid tror på kärlek. Men jag tror på karma.
Det man ger en människa får man säkerligen tillbaka. Kanske inte från den man ger men jag är övertygad om att man blir belönad/straffad på ett eller annat sätt.
Jag tror inte att elaka människor kommer undan hela livet utan att råka ut för minsta lilla negativa grej.
Och jag tror inte heller att snälla människor kan gå hela livet och ge andra utan att få något tillbaka.

Det finns många olika sorters tro. Jag respekterar de som väljer att tro på Gud, trots att jag själv är övertygad om att Bibeln skrevs av någon eller några personer med för mycket fantasi och fritid.
Alla tror vi på något vare sig vi vill det eller inte. Man måste nog tro för att orka, vad man väljer att tro på är valfritt! :)

Just nu tror jag på sömnen. Jag behöver nog den nu för att orka ta mig igenom morgondagen med lektioner och annat skoj!
Jag är så jäkla lycklig över att ha Kelly hemma, jag känner mig viktig, älskad och värdefull. Jag stormtrivs med att vara mamma! <3
Jag trivs så bra på min praktik och känner mig faktiskt lite ledsen över att det snart är slut. Fem veckor kändes som mycket i början men visade sig vara alldeles för lite.

Tack Vickan för din inbjudan idag, det var underbart att slippa laga mat och jätteroligt att få leka och umgås lite med er! :)

Sov sött alla!
XoXo/Cecilia

Inga kommentarer: