tisdag 14 december 2010

Tomten är tidigt ute i år

Hej på er!
Idag har jag en "ledig" dag från både skola och praktik. Ja, praktiken är ju faktiskt slut men i morgon ska jag ändå dit och vara med en allra sista dag. Sorgligt!
Kalmar ska jag in till på torsdag och tanken var att måndag, tisdag och onsdag skulle ägnas åt att sammanställa mina VFU-uppgifter. Det blir som vanligt inte alltid som man tänkt sig... ;)

Jag var dock uppe ganska tidigt idag och powerwalkade iväg till Doc för att julstäda.
På diskbänken låg ett stort paket med mitt namn på! Wohoo!
Tomten är tidigt ute i år, tänkte jag och packade snabbt ner det i en påse. :D

Så, vad innehöll då julklappen? Självklart kunde jag ju inte hålla mig utan slet upp paketet så fort jag kom hem! ;)
Där inne låg en underbar liten prydnadskista med hänglås. Doc hade nämligen skaffat sig en sån tidigare under hösten och jag kunde inte låta bli att beundra denna lilla vackra sak och tyst önska mig en egen. Tack snälla!
Fyra trisslotter låg inne i kistan men de innehöll tyvärr ingen storvinst. Ingen liten vinst heller för den delen men det gör inget, det är tanken som räknas och jag är glad ändå! :D

På väg hem hoppade jag in på jobbet för att få se att jag stod uppsatt på flera tider jag inte ens blivit tillfrågad om. Dessutom verkar det som att mina utlovade fredagar var så gott som väck och jag blev lite förvirrad. Jag skulle verkligen uppskattat om någon hade slagit en signal och uppdaterat mig om ändringarna...
Nåja, jag får helt enkelt ta tag i saken och ringa och fråga själv. :)
Jag jobbar väldigt gärna men vill helst bli tillfrågad innan jag sätts upp på några nya tider. Risken finns ju att jag faktiskt inte har någon möjlighet att jobba och då sätter de sig själva i klistret...

Biblioteket fick sig ett besök och jag lånade hem lite nödvändiga böcker.
Nu har jag suttit och organiserat upp alla papper, ordnat lektionsplaneringarna och tillbehören efter datum och häftat ihop loggboken i ett prydligt litet häfte. Mer än så tänker jag inte göra. Nu har jag bara min uppgift att skriva klart innan torsdag.
Stressigt värre men jag får skylla mig själv... *s*

Ikväll blir det tjejkväll i Timmernabben. Nathalie är värdinna och det ska bli trevligt med lite glögg, skitsnack och Desperate Housewives! :)
Ha en härlig kväll!
XoXo/Cecilia

Inga kommentarer: