fredag 14 januari 2011

En vän med en bil

Hej på er!
Idag har varit en skitdag på många sätt... Det var tänkt att jag och mamma skulle åka in till Ikea och handla lite sista-minuten-presenter till min bror som fyllde 20 år just denna dag.
Grattis till honom!
Min bil hann lägga av två gånger innan vi ens hunnit lämna Mönsterås och vi borde väl fattat vinken och inte kört vidare mot Kalmar. Vi hann inte ens till Ålem innan bilen började rycka, skutta och bete sig allmänt konstigt. Tjoff så hade vi parkerat bakom en långtradare och bilen var stendöd. Igen...
Pappa fick komma och bogsera oss därifrån så Ikea fick vänta. Typiskt!

Spenderade eftermiddagen på jobbet bland skinkor, korvar och glada kunder. Ja för idag stötte jag nog inte på en enda otrevlig kund. Jackpot! ;)

Min lillebror skulle såklart firas och då följde Martin och Kelly med på kalas hem till päronen en sväng. Massa smörgåstårta, skratt, kaffe och catwalk.
Spana in framtidens charmigaste catwalkmodell! ;)

Tanken var att jag skulle åka in till Kalmar med Natta ikväll men jag orkade helt enkelt inte. Dagen har tagit all energi jag har kvar och jag valde att stanna hemma med mina popcorn och min tvätt. Helt klart godkänd fredagkväll! Desto bättre blev det när jag fick ett impulsivt besök av Nyårspojken! :D

Nu ska jag vara lite social.
XoXo/Cecilia

Inga kommentarer: