tisdag 11 januari 2011

Lärorika rykten

Det har varit mycket nu de senaste dagarna. Jag har fått höra att jag är lesbisk, något jag faktiskt inte ens visste om själv! Tänk vad mycket man lär sig om sig själv genom att lyssna på rykten. ;)
Igår var jag inne i Kalmar med min mamma hela dagen, shoppade en smula på Ikea och hade allmänt jäkla mysigt. Jag älskar min mamma! <3

Hann vara hemma en kort stund, träffa Martina på en kram och få mitt busskort innan jag drog till Nathalie. Drack massa kaffe och spelade lite Allsång på Skansen och hamnade slutligen i Kalmar lite spontant sådär. :)

Ikväll har det varit tjejkväll hos Sanna med massa gottigott och skitprat... Lika trevligt som alltid trots att Martina inte var på hugget utan valde att stanna hemma.

Jag känner mig så besviken... Jag tror jag omedvetet kan ha sårat någon men hur kan jag veta det om jag inte får höra det? Har ont i magen och känner mig skitledsen och vet inte riktigt vad jag ska göra...
Jag kanske är helt ute och cyklar men magkänslan brukar stämma och den här gången känns det ända ut i tårna att något är riktigt fel. Och det värsta är att jag inte kan göra ett skit så länge jag inte vet säkert... *suckar*

Jag vet inte riktigt vad jag förväntas göra faktiskt. Mina vänner är bland de absolut viktigaste personerna i mitt liv och utan dem skulle jag inte vara där jag är idag.
Jag vet inte om jag ska sträva efter att vara alla till lags och undvika tråkigheter eller följa hjärtat när det känns rätt?
Jag antar att det bara är att gilla läget och hoppas på att min magkänsla säger helt fel...

Nu ska jag bädda ner mig. I morgon är en ny dag med nya möjligheter och då ska jag först och främst se till att vara utvilad! :)
XoXo/Cecilia


2 kommentarer:

kultjej sa...

cecilia, välkommen ut ur garderoben! ;)

har alltid misstänkt att du ärt lesbisk! ;)

haha
kram

Cezeline sa...

Hahaha! Ja jag kanske borde fundera på att acceptera mitt nya jag? :P