torsdag 10 februari 2011

Med lite fantasi slipper man snön

Heej på er!
Jag är på ganska bra humör idag och tur är väl det med tanke på vad jag har framför mig... *s* Ska strax dyka in i min avslutande uppgift för den här delkursen och skriva tills jag stupar. Härligt! *tss*
Idag skulle jag haft två dejter men sent igårkväll blev en av dem inställd. Tur i oturen eftersom jag har så många måsten just idag...
Dejten med Jonna ikväll står dock fortfarande bokad men det ser jag som en belöning jag kan unna mig efter en hel dags skrivande. :)

Jag fick nästan en ångestattack när jag drog upp rullgardinen i morse och fick se snöstormen. Vaf*n...! Det är visserligen fortfarande vinter på schemat men jag tänkte liksom att det kanske hade blivit lite obalans i klimatet just i år så att vi kunde få en tidigare och längre vår...?
Moder jord hade tydligen inte samma tankar... *s*

Igår hade jag en evighetslång föreläsning om Kommunikation och konflikter. Väldigt intressant och läraren var toppen så jag lärde mig massor!
Hann träffa min fina Kim en sväng också innan jag blev tvungen att åka hem.
På tal om Kim så tänkte jag att ni skulle få hälsa på honom här och nu så ni vet vem som har kommit in som en virvelvind i mitt liv och stulit mitt hjärta. :)

Här sitter min goding och ser macho ut... ;) <3

Fortsättning på gårdagen: Kelly och Martin fick sig finbesök av La Mama Cecilia. Jag mådde jättedåligt, huvudet stoppat med bomull, dunkande värk i bihålorna och en hosta som river i hela bröstet, men jag fick sitta och gosa i soffan med min vackra prinsessa framför en barnfilm och äta lite glass. Då blev jag genast liiiite friskare. ;)

Just nu: med MTV i bakgrunden, en kopp kaffe och en livlig fantasi som intalar mig att det är vår och strålande solsken utanför fönstret istället för trist vinterväder, öppnar jag upp Word-dokumentet och börjar plugga.
Ha en underbar dag kära läsare!
XoXo/Cecilia

Inga kommentarer: