fredag 4 mars 2011

Kosta - here we come!

I morgon, kära läsare, drar jag till Kosta med Kim och en gigantisk hög människor jag inte känner. Ska bli spännande, fruktansvärt roligt och underbart! Hoppas jag... ;)
Jag har dock en smula ångest över att jag förlorar nästan två hela dagar med min vackra Kelly, mammaveckan har nog aldrig varit så kort! Jag har funderat, grämt mig och känt mig en aning ledsen över det men kommit fram till att eftersom det händer så sällan så kan jag förlåta mig själv.
Hon ska spendera lördagen hos sin mormor och morfar och hitta på en massa roliga saker tillsammans med moster Therese. Jag är så glad att jag har min underbara familj, de ställer alltid upp om det behövs och deras hjälp är ovärderlig!

När jag överlämnat henne så tar jag min lilla bil till Kalmar och parkerar den hos Kim. Redan då börjar partyt antar jag och fortsätter tills bussen avgår till Kosta. Jag har egentligen inte mycket koll på vad som händer men jag ska se till att vara utvilad, snygg och på topp för att göra mig totalt oförglömlig. Ja, idag är självförtroendet på topp! ;)

Idag hade vi en ledig dag från allt vad skola och dagis heter och dagen började med en superfrukost med nybakade scones och massa kaffe. Kim hade sovit över så det var verkligen mys på högsta nivå! :)
Vädret var ju fantastiskt idag jämfört med vad det varit nu under alldeles för lång tid (är ni medvetna om att vintern är inne på sin femte månad?! Inte lustigt att folk blir deprimerade. Våren, vart håller du hus?!)... Därför tog vi världens promenad, rundade banken, handlade dricka till resan, köpte med oss fika och promenerade vidare ut till mina föräldrar.
Ikväll skulle Natta och co. ha kommit förbi men har inte hört av dem än. De skulle ut och åka skridskor så jag hoppas inte de ramlat och slagit ihjäl sig!
Martina skulle eventuellt ha tittat förbi men med tanke på det sena styrelsemötet hon skulle på så återstår det att se om hon orkar promenera förbi. :)

Jag ska börja packa ihop mina grejer så jag bara kan njuta av min sista förmiddag med Kelly innan vi packar in oss i bilen och åker. Kommer bli bra det här... Jag lovar att ta massvis med bilder så ni kan få ta del av min lyxweekend efteråt! :)
Ha en underbar helg alla fina typer därute!
XoXo/Cecilia

Inga kommentarer: