torsdag 31 mars 2011

Update ur livet

Hej kära läsare!
Det är mycket på gång just nu. Mycket med skolan. Mycket med mammaveckan, som för övrigt är helt underbar hittills, och mycket med livet överlag.
Jag har gjort klart och skickat in nästan alla uppgifter jag haft flåsande i nacken men har fortfarande en hel del kvar. Första salstentan på väldigt länge har vi nästa tisdag och tills dess ska jag ha läst igenom tre böcker. Men, med lite positivt tänkande ska nog även den gå som den ska! ;)
Fick hem betyget för min senast inskickade individuella examination med posten idag. Godkänd! :D

Kelly har varit som en överpigg Duracellkanin hela veckan, pratat enormt mycket, skrattat och skuttat runt mer än vanligt. Kanske beror på att hon var så sjuk hela den senaste mammaveckan. Hon tar liksom igen allt hon missade då... *fnissar*
Hur som helst så är hon superhärlig, kramas och pussas väldigt mycket. Vill ha mycket närhet, bekräftelse och kärlek. :)
Något jag märker på henne är att hon blir ganska sotis när Kim är här. Vi får inte pussas eller krama på varann för då jäklar får vi skäll!
Självklart gör vi det ju ändå, hon måste lära sig att man faktiskt kan älska flera personer samtidigt och bara för att jag pratar med, pussar och kramar på Kim när hon är i närheten ska inte det tolkas som att hon betyder mindre.
Hon får ju dubbelt så mycket uppmärksamhet när han är här och hon älskar att leka och busa med honom. Det är så underbart att det fungerar så bra. Kelly är en fantastisk liten tjej och Kim är en fantastisk kille. Kärleken räcker gott och väl åt dem båda... :)

Den här veckan har vi haft väldigt många superintressanta föreläsningar om flyktingar och flyktingbarn. Jag har fått lära mig väldigt mycket jag inte visste redan och det har blivit många tankeställare. Jag skulle faktiskt kunna tänka mig att jobba med just dessa människor... Den som lever får se, det beror ju på hur mycket mer plugg man måste genomgå för att ha behörighet för det... *s*

Jag har varit dålig på bilduppdateringar men här kommer en samling bilder som jag samlat på mig den senaste tiden. :) Enjoy!

Gammal bild men väcker en del sommarkänslor :)
En dag på Oknö
Kelly sov, vi promenerade *mys*
Coolingen efter en shoppingtur i Kalmar
Sötaste Nattan
På Donken skaffade vi oss lite attityd ;)
Posern! ;)
Kim och Kelly är värsta bundisarna! :)

Nu ska jag bädda ner mig med min bok om flyktingbarn. Det gäller att ta tillvara på tiden... *s*
I morgon ska jag in till Kalmar för ett seminarie om artiklar...
Sov sött och dröm vackra drömmar!
XoXo/Cecilia


Inga kommentarer: