fredag 1 april 2011

Kärlek och fredagsmys

Hej på er!
Idag är det mycket på gång!
Jag ska först och främst in till Kalmar för att spendera några timmar med min fina Kim innan seminariet i eftermiddag.
Därefter hämtar jag upp Kelly på dagis och drar hem till Vickan och Hannes på fredagsmys. Tacos, rödvin, prat, skratt och säkerligen en och annan smäll också (ja, inte oss mammor emellan men barnen har en tendens att inte vara överens alltid)... Kommer bli en väldigt bra dag, I suppose! :D

Jag känner verkligen att jag äntligen har hittat rätt. Rätt kille alltså... Det känns i hela kroppen, min hjärna har omedvetet letat efter saker som skulle kunna få det här att spricka men inte hittat något. Visst är vi olika på många sätt och visst finns det saker som skulle kunna bli jobbiga om man inte jobbar på det. Så är det väl alltid...?
MEN, så lycklig som jag känner mig tillsammans med Kim, finns det ingen risk att jag skulle ge upp. Han ger mig allt det jag vill ha helt enkelt!
Bekräftelse är väldigt viktigt för mig, får jag inte tillräckligt börjar jag lätt gräva ner mig i dåliga tankar. Jag har dock äntligen hittat en kille som ger mig den uppmärksamhet och uppskattning som jag vill ha och förtjänar. ;)

Igår väckte han mig på morgonen. Då hade han varit uppe med Kelly ett bra tag! Jag fattade ingenting eftersom jag inte ens vaknat när de gick upp (Kelly kom in på natten och sov hos oss). Han hade tyckt att eftersom jag alltid gick upp tidigt med henne annars och eftersom jag verkade sova så djupt hade han valt att själv gå upp och låta mig ligga kvar och sova.
Såna här "små" saker är för mig så jäkla stora och jag blir så jävla kär. Eller ja... Om det nu går att bli mer kär... ;)

Ja du Kim. Du får nog räkna med mig ett bra tag framöver för jag älskar dig otroligt mycket! <3

Önskar er alla en underbar dag och jag hoppas ni tar tillvara på fredagsmyset! Det är trots allt bara fredag en gång i veckan... ;)
XoXo/Cecilia

1 kommentar:

Anonym sa...

Man blir ju nästan kär själv när du beskriver er kärlek så där vackert :) Du är så värd detta underbara du! *kram*