onsdag 6 april 2011

Konsten att skaka i takt

Hej på er!
En kort genomgång av den förlorade informationen so far:
  • Lördag: spenderades på Leos Lekland tillsammans med Kelly, Kim och en familj från Kalmar. Mycket bus, lek och skratt alltså!
  • Söndag: Kelly vaknar upp pigg men är framåt eftermiddagen mindre livlig. När vi anländer till pappa Martin har hon feber och börjar kräkas. Maginfluensa... (Nu är hon dock helt frisk igen!)
  • Måndag: spenderades tillsammans med Kim på Ikea och lite andra trevliga shoppingställen och vi handlade nog lika glatt båda två! ;) Jag blev lite Ikea-prylar, ett par högklackade stövlar och en väska rikare. Lycka!
  • Tisdag: satt jag i tre timmar på förmiddagen och skrev tenta. Det kändes bra och jag hoppas & tror på godkänt! :) Kvällen ägnades åt thaibuffé inne i stan och bio med Kim, Nathalie och Thomas. <3
Och nu är vi här, mitt i veckan och på väg mot torsdag.
Ikväll har jag provat på Zumumba för första gången. För er som inte vet, är det en zumbainspirerad träningsform med lite aerobicsinslag. Ja, jag vet såklart inte om det är den rätta förklaringen men det var så jag upplevde det. ;)
Hur som helst var det så jäkla roligt att jag bara måste gå de sista tre gångerna också! Det var en ren konst det där, att stå tillsammans med ca 150 pers och försöka skaka rumpa i takt. *s*

Som jag nämnde var vi på bio igår. Vi såg Hur många lingon finns det i världen.
Om jag ska göra en kort recension av den utan att avslöja handlingen för mycket för er som inte sett den ännu, så handlar den om en kille som får ett jobb på ett daghem för utvecklingsstörda. Han är helt oerfaren och ostrukturerad, och tar med de boende på massor av otippade och spännande äventyr.
Humörsstatus: Mycket skratt och en del gråt.
Betyg: 4 lingon av 5.
Se den! :)

I morgon ska jag upp tidigt och åka in till skolan vid sju. Föreläsning om etik och ett lektionspass om kroppsspråk står på schemat och resten av dagen kommer bli väldigt bra, det känner jag på mig... ;)

BTW, idag fick jag helt oväntat en upplysning om att vårens praktik startar redan på måndag nästa vecka och jag som inte haft en aning om detta blev med ens jäkligt nervös men skrev ett fint litet mejl till handledaren. Det ska dock bli väldigt roligt att få komma ut och jobba med dessa galna, underbara ungar igen! :D

Sov gott och dröm sött för det ska jag göra!
XoXo/Cecilia

Inga kommentarer: