söndag 31 juli 2011

Dåtid och framtid

Hej på er!
Det är alldeles tyst i min lägenhet, bortsett från det enormt högljudda tangentbordet jag skriver på. Balkongdörren är vidöppen och utanför hörs bara syrsorna. I det ena sovrummet ligger prinsessan Kelly och snarkar, och i det andra ligger Kim fullt påklädd på sängen och snarkar han också. Bara jag som är vaken och tro det eller ej, den här tystnaden behövdes nu efter helgen... :P

Jag hoppas ni haft en härlig helg trots lite till-och-från-väder! Jag måste säga att hela den här veckan har varit fantastisk på många sätt!
För första gången på hela nästan sommaren har jag bara haft fem arbetsdagar och min allra första lediga helg på sex veckor. Underbart bara det!
Tjejkvällen blev lite annorlunda, jag ställde upp som chaffis åt Sanna och hennes galna vänner. Med mig tog jag Martina, och efter att ha tryckt in sex rumpor i min lilla skruttbil puttrade vi in till Oskarshamn för att spana in hamnfestivalen. Massor av folk och massor av hög musik från alla håll och kanter. Då trivdes jag! :)
Jag skulle dock upp och jobba på torsdagen så färden hem gick någorlunda tidigt...

Min föräldrar åkte bort nu i veckan för första gången på säkert tio år. De åker aldrig någonstans annars men nu minsann packade de in sig i bilen och drog iväg till Jönköping för att hälsa på min bror Fredrik. Hela familjen, minus Cecilia, samlad och jag passade därmed på att inta deras hus för lite tacos och mys med Kim och mina vänner. Supermysigt att sitta inne och lyssna på ösregnet utanför. :)

Igår var det party! En kväll på Harrys var planerad och tillsammans med Martina åkte jag in till Kalmar, parkerade bilen och mötte upp Kim och två av hans vänner. Vi drog ut till Stensö där vi spelade minigolf (mycket viktigt att notera att JAG vann i vårt lag. *fnissar*) och åt grillbuffé. Yummie!
Vi kom in till stan lite senare än planerat men hann ägna två och en halv timme på dansgolvet i alla fall. Jag bara älskar't! :D

Dagen har faktiskt varit väldigt lugn. Hann ta en fika med Kim och Nathalie på Ben & Jerrys i stan innan vi drog hem till Mönsterås för att möta upp min vackra prinsessa.
Nu är jag mer än redo för en hel vecka med ansvar, tjat, kärlek och mys. <3

Jag kan passa på att berätta om vad som varit på gång nu den senaste tiden. Jag och Kim har planerat att flytta ihop nu och satte oss och tittade lite husannonser - på skoj.
Vi hittade ett vi tyckte om och bestämde oss för att gå på visning - på skoj.
Var lite skeptiska och tittade vidare. Hittade ett annat hus som vi förälskade oss i - på mindre skoj.
Gick på visning och blev kära - på allvar.
Bokade tid på banken för att prata lite och få lite rådgivning och information om hur det går till det där med husköp och var riktigt inne på att köpa ett alldeles eget hus.

Men... Vi diskuterade igenom saken och funderade en del och har nu kommit fram till att lägga alla såna planer på hyllan. Det är trots allt ganska riskabelt att gå och köpa sig ett hus det första man gör när man ska flytta ihop. Tänk om det skulle gå dåligt liksom, då sitter man där med skulder upp över öronen.
Nej. Nuvarande plan går ut på att Kim flyttar in hos mig inom en viss framtid för att sedan leta bostadsrätt. Ett lite mindre steg för mänskligheten men fortfarande ett stort steg för Cecilia och Kim. Det kommer bli så jäkla bra! <3

Nu är det nog dags för mig också att krypa ner i sängen bredvid min snarkande man och sova lite. I morgon börjar jag inte jobba förrän klockan tre men måste vara pigg nog för att hinna umgås med mitt lillhjärta innan dess. Mamma får hjälpa mig med hämtning och nattning i morgon, jag slutar inte förrän vid klockan 21 och även Kim jobbar kväll. Tack och lov att jag har min familj!

Sov sött!
XoXo/Cecilia

Inga kommentarer: