måndag 1 augusti 2011

Strandväder

Godkväll!
Här sitter jag igen, ensam och trött. Kelly sover som en stock och Kim är i Kalmar.
Idag vaknade jag upp och såg solen stråla in genom fönsterrutan. Underbart! Packade ner frukosten i strandväskan tillsammans med badkläder, filt och leksaker och tog med mig Kim och Kelly ut till stranden för några timmar i solen. Gud vad jag har saknat stranddagarna!
Vi som skulle åka till Öland i sommar också... Tjena! Med vår härliga svenska sommar ska man ha tur om det är tillräckligt varmt för att gå utan jacka på sig när man väl är ledig. *muttrar* Nåja, IDAG fick vi massor av sol och det ska tydligen vara fint väder i några dagar till så vi hinner njuuuuta! ;)

Kvällen på jobbet var ganska lugn som tur var så jag hann göra vad jag skulle. Jag och mina tankar jobbade ikapp men jag tror jag lyckades överlista dem till slut. Jag hatar att vara jag ibland...

Jag satt och lyssnade på The Voice häromdagen och fick höra den här underbara låten med Bruno Mars och Eminem. Lyssna och njut vettja!


Och du anonym som uppenbarligen tycker att du är jätterolig; jag ser inte ens någon anledning till att svara på dina omogna frågor. Väx upp!

Nu är det dags att hoppa ner i sängen och samla lite energi inför morgondagen. Det blir många timmar på jobbet och därefter åker vi till Kalmar och spenderar natten där. :)
Sov sött och dröm fina drömmar!
XoXo/Cecilia

Inga kommentarer: