torsdag 8 september 2011

Att komma igång efter sommaren

Nu är hösten mer eller mindre här. Det blir mörkt tidigare, det är kyligt om kvällarna, det regnar mer och höstdepressionerna börjar smyga sig på lite här och där. Eller ja, inte för att jag är särskilt deprimerad men visst känner jag att hela sinnesstämningen ändras till den lite mer negativa när mörkret börjar tränga sig på. Ogilla!

Då tycker jag att det är viktigt att man börjar ta hand om sig själv lite! Det är där träningen kommer in i bilden. ;) Jag försöker röra lite mer på mig, i måndags var jag på vattengympa och ikväll kör vi på simning. Det är underbart att simma omkring och låta tankarna rinna av en som vattnet när man går upp.
Det finns såklart mycket annat man kan göra för att lätta upp humöret. Umgås med vänner till exempel. Att få laga middag tillsammans med en eller flera vänner, ta en lång promenad, baka paj och mysa i soffan framför någon av alla roliga teveprogram som alltid kör igång på höstkanten. Ja, precis så ska det vara och precis så gjorde jag med min kära Nathalie igår. Jag blev som en ny människa. :)

På lördag ska vi åka till Öland med ett gäng brudar för att gå på Må-bra-mässa. Det ska bli så jäkla intressant! :)

Nu skiner solen och jag tror minsann att det är dags att gå ut och ladda batterierna. Jag måste hem (ja, för jag har ju bänkat mig framför päronens dator) och packa upp de sista futtiga lådorna med grejer så vi kan njuta fullt ut av vår "nya" , fina lägenhet. :)
Ha en underbar dag!
XoXo/Cecilia

Inga kommentarer: