söndag 23 oktober 2011

Avflyttning och underliga lösningar

Jag har ju glömt berätta att vi har varit och skrivit på kontrakt för nya lägenheten! :D
Saker och ting blir ju inte riktigt alltid som man tänkt sig. Första gången vi var inne på Bostäder så planerade vi liksom in att vi skulle flytta den 1 januari, i rätt period då jag är ledig från skolan, vi är barnlediga, lägenheten hinner kanske bli uthyrd så att vi slapp betala dubbla månadshyror och julen är över. Perfekt tyckte jag!

Men... Så blev det alltså inte. I och med att man byter upp sig till en större lägenhet så minskas automatiskt uppsägningstiden till en månad och vi kan alltså flytta hur fort som helst. Dessutom så är vår lägenhet redan uthyrd, hör och häpna! Kellys pappa ska ta den, vilket kanske låter lite underligt. Men det är en perfekt lösning tycker jag, en win-win-situation där alla blir nöjda och glada. :)
Vi kan kanske vara snälla och lämna kvar speglar och hyllor om han nu vill ha dom, tvättmaskinen slipper kånkas på, om katterna rymmer från nya lägenheten och tillbaka så får vi ett samtal och framför allt; Kelly får behålla sitt rum och slipper flytta dubbelt upp (om de hade fått tag på en annan lägenhet).
Konstigt kanske kan bli varför hennes saker hos pappa plötsligt ska in i hennes rum hos mamma, men jag är övertygad om att hon kommer förstå poängen förr eller senare. :)

Tillbaka till oss! Vi skrev alltså på kontrakt för inflyttning den 1 december, vilket är om bara lite drygt en månad. Så mitt i allt skolarbete, julklappsshopping och stök så ska vi nu alltså börja flyttpacka och förbereda oss för flytt. Samma vecka som vi flyttar in går jag i skolan tjugofyrasju men kommer förmodligen känna mig tvungen att ta ledigt för att komma i ordning lite.
Ja, det här kommer nog bli bra och det bästa är att det ska bli så jäkla kul! Julpynta i nya lägenheten och fira ut sista månaden på året i vår nya täppa, kan det bli bättre?! :D
Lycka. <3

Inga kommentarer: