torsdag 20 oktober 2011

Lycka är...

... att få titta på sin drömlägenhet!
Jajjemen, för idag var vi och tittade på lägenheten vi blev erbjudna. Det räckte med att titta in i hallen för att vi skulle bli helt sålda. Så öppet, ljust och fräscht det var!
Två mindre sovrum fanns på båda sidorna av entrén och det enda mindre positiva var att de var så små. Tapeterna var enkla, stilrena och nyligen bytta, den lilla toaletten var nyrenoverad. Köket var jättefräscht och i öppen anslutning till vardagsrummet vilket är helt underbart om ni frågar mig. ;)
The master bedroom (where the magic happens så att säga) var stort och rymligt och med en dörr till framsidans mindre uteplats. Det stora badrummet var det enda som inte blivit renoverat nyligen så väggarna var täckta med en smaklös, något neutral våttapet med färglada "fläckar" på.
De hade installerat en duschkabin som vi kunde få köpa för ett par tusen (vilket vi valde att tacka nej till eftersom det är så smidigt med badkar när man har små barn som älskar att bada), bytt badrumsskåp och gjort det fint. Tvättmaskin och torktumlare ingick i lägenheten.
Diskmaskin hade de installerat i köket men den ville de också ha ersättning för.
Baksidans uteplats var superfin och de hade dissat rabatten och lagt ett trallgolv istället vilket fyllde ut uteplatsen ännu mer (perfekt för grillkvällar med alla våra fina vänner om somrarna!).
Sist men inte minst: i grannskapet bor det tydligen en del barn runt Kellys ålder och precis utanför lägenheten ligger en lekplats. Kan det bli bättre?!

Ja, behöver jag säga att vi var stormförtjusta?! Vi blev förälskade i den båda två, och möjligen en smula kära i värdinnan som visade oss runt. Hon bjöd på kaffe, kakor och sin livshistoria och vi hade två jättetrevliga timmar i vår nya lägenhet. Gud ja, jag känner mig helt lycklig nu. :)

Man ska såklart inte ropa hej än, något kommer säkert gå snett men vi ska ha lägenheten till varje pris. Jag har varit inne och tackat ja på Bostäders hemsida nu, så nu är det bara att vänta till morgondagen då jag ska ringa och fråga om inflyttningsdatumet gick att flytta fram en månad.
Att flytta när det är som mest i skolan och när vi fortfarande har vår nuvarande lägenhet att betala för känns inte som ett bra alternativ. Ja, tills kontraktet är skrivet är ingenting säkert men vi håller tummar och tår för att vi ska få flytta. :D

Tog en sväng och hälsade på Kelly när vi var klara med lägenhetstittandet. Herregud vad jag saknar henne! Jag kramade och pussade massor på henne så jag hoppas jag klarar mig tills på söndag då hon kommer hem! :) <3
Dagens middag är avnjuten (tack pizzerian!) och nu ska jag ägna resten av kvällen åt att plugga på min härliga kemi- och biologitenta. Heja flitigheten!

Ha en härlig kväll!

Inga kommentarer: