måndag 5 december 2011

Äntligen hemma!

Nu är vi äntligen ute ur den gamla och inne i den nya lägenheten ni ska bara veta vad jag trivs! Jag känner mig liksom... hemma på något sätt. Jag har kommit rätt alltså. :) Ska plåta lite bilder och lägga upp så fort vi är klara!
Jag var lite orolig för mina katter, att de skulle rymma det första de gjorde. Efter fem dagar instängda i lägenheten släppte vi ut dom igår och gissa vad som hände! De drog iväg, och kom tillbaka. Gång på gång dessutom. Jag hoppas de kommer trivas lika bra som vi gör. :)
Den enda nackdelen med lägenheten är att jag sover jäkligt illa. Jag har inte sovit bra alls, antingen har katterna jamat, sprungit och hoppat på mig eller så har jag nästan dött av värmeslag. Får vädra lite i sovrummet innan läggdags helt enkelt... :P

Det går ganska bra överhuvudtaget just nu. Jag har lyckats klara båda mattetentorna (fråga mig inte hur...) och påbörjat en ny delkurs i fysik. Jätteintressant! Det trodde jag aldrig faktiskt, att jag skulle vara så engagerad i just fysiken. Men ja, jag kanske till och med skulle satsa på en karriär som fysiker? ;)

Kelly kom äntligen hem igår. Vad jag hade saknat henne! Vi hade frukostmys framför julkalendern, första avsnittet jag sett och jag är förvånad över att den verkar bra i år!
Kim jobbar natt hela veckan men idag har han tagit på sig rollen som hundvakt. Nathalie och Thomas ska till Ullared och shoppa loss så vi fick äran att ta hand om deras lilla Lilly. :)

Dag för fysik nu. Ha en underbar dag!

Inga kommentarer: