torsdag 22 december 2011

Födelsedagskalas!

Idag har vi firat Kellys födelsedag! Hon fyller ju inte år förrän på måndag men man får passa på när det finns tid så det slipper bli så rörigt.
Jag ställde klockan för att jag och Kim skulle kunna gå upp och sjunga för prinsessan innan hon vaknade. Sagt och gjort, vi tog med oss paket, tända ljus och ballonger och började gala med hesa, morgontrötta, hemska röster och skrämde skiten ur stackars Kelly. Hahah!
Hon öppnade paketen och tyckte minsann att hon kunde fortsätta med julklapparna under granen men då satte morsan stopp. Nån måtta måste det väl ändå vara? ;)

Förmiddagen ägnade vi åt bakning. Vaniljgifflar (som för övrigt blev fantastiskt goda!), Leilas choklad- och nötkakor och kanelkakor blev det. Mäkta stolt över mig själv som faktiskt inte köpte en enda liten förpackning med färdigbakade kakor, utan la ner tid och energi på att baka allting själv. Perfekt! :)


Mamma, pappa, Therese och Henrik kom på fika och samtidigt droppade en av Kellys nyvunna vänner in och höll oss sällskap under hela kalaset. Massa mys och fika! :)

Jag tror minsann att hon var nöjd med dagen när hon somnade i sin säng sen, lilla Kellyskruttan. <3Inga kommentarer: