tisdag 24 januari 2012

Lyckliga små tankar

När allt känns mörkt och dystert får man leta efter små ljus att lysa upp lite av sin tillvaro med. Man får tänka lyckliga små tankar. Här är några av mina!
Jag tänker att det vore mysigt att packa en fikakorg och några sopsäckar/pulkor och dra ut till en backe. Där kan man sitta i snön och äta ostmackor och dricka varm choklad. Sen kan man åka sopsäck eller pulka tills man inte orkar mer.
Jag tänker att det vore fint att få stå i ett kök där det finns obegränsat med ingredienser och tillbehör för att kunna baka precis vadsomhelst och hur mycket som helst.
Jag tänker att det vore härligt att få ligga i solen på en strand i något exotiskt land med en paraplydrink och höra vågorna slå mot strandkanten.
Jag tänker att det vore underbart att få ha obegränsat med pengar så man kan åka till en storstad och handla precis vad man vill. Eller för all del, IKEA eller Ullared skulle räcka för att känna lycka, bara man får handla.

Med de små ljusen i åtanke drar jag till skolan för ett par timmars föreläsning. Ikväll har jag ett annat litet ljus som väntar; tjejkväll. <3

Jag ser positivt på livet och tar en dag i taget.

Inga kommentarer: