lördag 4 februari 2012

När motivationen är på topp

Gosh vad mycket snö det har kommit! Jag tänker inte gnälla nu när jag längtat efter vintern så länge. Det får gärna vara snö och kallt till mars för min del men sen måste det bli vår! :)

Kelly sprang över till en kompis och lekte lite medan jag och Kim sitter hemma och tjurar med våra morgonhumör.
Idag ska vi åka till Blomstermåla och hälsa på en gammal kompis jag inte träffat på jättelänge. Skoj! :) Och eftersom vi spenderade fredagen hos Vickan och Hannes så passar vi på att ta lite familjemys ikväll. Fredagsmyset blev lördagsmys och jag gillar't! ;)

Jag skulle vilja träna... Köpte det efterlängtade terminskortet häromdagen så nu kan jag träna hur mycket jag vill i veckorna utan att det kostar. Wohoo! Jag hoppas motivationen håller i sig för just nu är den på topp. :)
På mammaveckorna kan jag förstås träna precis lika mycket som på de barnlediga veckorna men jag vill inte missa kvällrutinerna varje dag. Jag älskar ju att sitta uppkrupen i sängen med Kelly i knät och läsa barnböcker och när jag tränar så missar jag det. Så när Kelly är hos sin pappa passar jag på att träna desto mer. :)

Nu ska jag beställa en bok vi måste ha till tentan om ett par veckor. Det var den enda bok jag typiskt nog inte fick tag i från Biblioteket... *muttrar*
Ha en underbar lördag för det ska jag ha!

Inga kommentarer: