måndag 12 mars 2012

Skuggor i hallen och underbara jordgubbar

Vilken underbar dag det visade sig bli idag! Vi var iväg på en spontanfika hos Charlotte och Lovisa där vi mammor satt ute i solen och pimplade kaffe medan barnen lekte i trädgården. Så härligt det är med solljus, tycker ni inte?!

Direkt därifrån gick vi sedan hem till mina fina päron och fortsatte pimpla kaffe i solen. Att jag inte torkar ihop helt och hållet snart av allt kaffe jag dricker... Det är ju uttorkande och det krävs rätt mycket vatten för att återställa vätskebalansen i kroppen. Inget krångel med det, om jag bara hade druckit vatten. *s* Jag är nämligen totalt värdelös på att dricka vatten och gör det bara om jag måste eller är extremt uttorkad (som under träning, vid bakfylla och liknande *pff*). Nåja, jag försöker åtminstone skära ner på kaffepimplandet ibland, och det är ju tanken som räknas. ;)

Ikväll har jag tränat häcken av mig, som det så fint heter i träningstermer (nåja, det vet jag ju egentligen inte men det lät rätt bra ;) ). Jag blir stolt över mig själv när jag märker att det går framåt och att jag orkar mer och mer för varje gång. Synd bara att Korpen bara kör på i en månad till. Hur ska jag sen kunna motivera mig till att träna liksom?! Det får bli promenader fram tills nästa termin startar helt enkelt, för vem orkar hänga på gym under sommaren! ;)

Det låter kanske märkligt men när vi sitter i soffan om kvällarna ser jag ofta "skuggor" i ögonvrån ute i hallen. Ofta är det bara otydligt och man reagerar knappt, men ibland rycker man liksom till och måste nästan gå ut o kolla om det är någon där. Vissa kvällar knäpper det och låter jättemycket i just hallen och jag vet ju att det finns mängder med ledningar och rör i väggarna som låter och har sig. Ibland blir man bara lite undrande och måste kolla läget. Men så länge Kelly och mina katter är lugna, är jag lugn. ;) (ni som läst min blogg länge kommer kanske ihåg gubben i hallen som Kelly jämt pratade om en period för längesedan?)

Nu har jag precis unnat mig lite jordgubbar med mjölk och en kopp te. Underbart! :) I morgon är det skola som gäller så jag tänkte krypa ner i sängen alldeles strax.
Sov sött!

Inga kommentarer: