måndag 9 april 2012

Annandag påsk

När vi var i Jönköping passade vi på att besöka Ikea och handla lite nya grejer till lägenheten. Bara för att det är så jäkla kul! :)
Den här snygga solcellslampan köpte vi på oss för att ge en lite mer ombonad känsla till uteplatsen. Nu är det bara lite sommarvärme och levande ljus som saknas för att det ska lysa sommar om den. Snyggt va! :)


Idag är en lugn och skön dag. Jag och Kelly ska hem till mina föräldrar och äta middag medan Kim åker till Kalmar och käkar lyxmiddag på arenan innan AIK spelar. Gud vad lycklig han kommer vara när han kommer hem, förutsett att de vinner förstås... ;)

Så lite nytt på hemmafronten. Vi har haft datorn ansluten direkt till teven hela tiden innan vilket har inneburit att vi inte har ett separat vardagsrum. Det har snarare varit ett konstant datarum vilket jag inte varit så överförtjust i. Men med tanke på att vi bor i en så pass stor lägenhet så flyttade vi igår ut datorn till det rum den är avsedd att vara i; datarummet... ;)
Så sedan dess har jag knappt sett till min sambo, han är ju överlycklig för att äntligen ha fått sitt efterlängtade spelrum och kommer förmodligen att spendera mer tid där än i övriga lägenheten. Huvudsaken är ju att han är nöjd och glad i alla fall. :)

Nu ska jag nog ta och steka lite pannkakor innan vi drar iväg till mina föräldrar.
Ha en härlig annandag påsk kära läsare! :)

Inga kommentarer: