tisdag 24 april 2012

Carpe Diem

 Ett bra uttryck tycker jag - fånga dagen! Det har jag verkligen gjort idag, för trots att jag varit så illa tvungen att plugga, plugga och plugga massor inför redovisningen i morgon (vi ska köra ett mindre skådespel så jag ska kunna replikerna någorlunda utantill), så kunde jag ju inte missa chansen att få lapa lite sol!
Jag har alltså suttit ute i solen och pluggat i ett antal timmar och det har gjort hela processen sååå mycket härligare! ;)

Nu har jag alltså bara tagit en mindre paus för blogg och uppletande av ett recept på fluff med ahlgrens bilar som jag ska spitsa på mina cupcakes inför helgens fika. Mums!

Kelly cyklade själv till solhem idag, ja med mig bredvid givetvis. Det är en rätt så lång väg dit med det gick så himla bra! Jag är så stolt över henne, min duktiga lilla tjej. 
Ikväll ska jag överraska henne med cirkus! Vi hade inte planerat att gå eftersom det inte är lön förrän i morgon och i nuläget är pengarna ganska få, men min kära vän Vickan hade en fribiljett till Kelly och då tyckte jag att vi lika gärna kunde följa med. Så glad hon kommer bli, som hon tjatat om cirkus sen skyltarna sattes upp!

Nu ska jag passa på att öva lite till inför redovisningen för klockan två ska Kelly hämtas på dagis. Ha en alldeles underbar dag i solen och njut medan det varar, i morgon (utomhus-redovisningsdagen till ära) ska det bli regn... *s*

 Pssst! Jag bjuder på några bilder från Kellys kompis Gabriels födelsedagskalas för ett par helger sedan. :)

Jag har då aldrig blivit hotad till livet av så många ursöta killar! *inte ett dugg rädd*


Inga kommentarer: