måndag 16 april 2012

Dessa trökiga energisvackor

Jag har haft så lite energi och ork de senaste veckorna (gissar på årstidsskiftet) att jag liksom pausat det mesta. Jag åker till skolan, försöker göra det jag ska, tränar (för att jag mår bra av det), pysslar hemma och umgås med familjen.
Jag saknar mina vänner nu och känner mig tråkig som inte umgåtts med så många av dem på ett bra tag. Men jag hoppas att orken är på väg tillbaka och på torsdag ska jag få träffa mina guldklimpar igen. Jippi! :D

Förra veckan tränade jag bara tisdagen och resten av veckan räckte tiden inte till. Därför var det väl extra tungt och jobbigt på passet ikväll men det hjälps inte. Jag ska minsann försöka träna både tisdag, onsdag och söndag också - because I need it! ;)

I skolan håller vi just nu på med ett stort grupparbete om Kalmar på 1600-talet. Min grupp ansvarar för Kvarnholmen och vår största utmaning just nu är att försöka få plats med alla viktiga platser och händelser på endast 6 sidor(!!) med världens största radavstånd (lärarnas order). En tuff utmaning men vi kommer att fixa den! :)

Jag har ju bara en termin kvar efter denna innan jag tar examen som färdig lärare. Kan ni fatta hur fort tiden har gått?! Hösten kommer bl.a. att ägnas åt ett superstort examensarbete som vi ska få information om i skolan på onsdag eftermiddag. Då ska vi tydligen bestämt oss för vad vi vill skriva med och med vem...
Eftersom lärarna började tjata om detta arbete redan i början av utbildningen så har jag redan planerat att jag vill skriva mitt arbete om genus och dess påverkan på barn via reklam, litteratur, filmer och annat. Jag tycker nämligen att genus är en rätt intressant grej så jag tror det kommer bli bra. :)
Jag har inte planerat att skriva tillsammans med någon så jag överväger faktiskt att skriva det på egen hand. Då behöver jag ju inte anpassa mig efter någon annan utan bara köra mitt eget race, samtidigt som det kan vara skönt att ha någon att bolla idéer med... Nåja, jag får väl se om det finns någon som tänkt ungefär samma sak. :)

Jag har massor av bilder att lägga upp på bloggen och de kommer så fort jag har tid och ork att sitta och fixa med det. ;)
Nu: läsa lite bloggar och planera veckans matlista innan läggdags!

Sov så gott! :)

2 kommentarer:

Anonym sa...

ÅH vad roligt arbete ni gör just nu! Just flytten till kvarnholmen har ju en superspännande historia! :)
//ANN.

Cezeline sa...

Ja det är verkligen ett spännande arbete! ;D