onsdag 18 april 2012

Lååång dag och bakslag

Pjuh vilken dag! Det var så längesen jag åkte fem-över-sju-bussen att jag nästan glömt hur mycket folk som brukar åka. För många sardiner i burken, säger det något? Folk får liksom stå nästan hela vägen! Fast jag fick sitta såklart... ;)

Vi åkte på utflykt med klassen och tittade på isräfflor, rundhällar och andra grejer som istiden har gjort med vårt landskap. Det var liiite mer spännande än vad det låter, jag lovar. ;)
Jag hann med en fika med mina fina "gamla" klasskompisar innan mötet om examensarbetet dessutom. Det är viktigt att ta tillvara på de små stunderna som passar oss alla!

Jag har råkat ut för ett bakslag. Eller ja, mina händer har råkat ut för ett bakslag rättare sagt. Under en längre tid har eksemen hållit sig borta och jag har känt stor skillnad när jag provat vanliga tvålar och schampon efter att ha hållit på med Neutral-serien ett tag så visst gör det skillnad för min mindre friska hud...
Men nu, av någon outgrundlig anledning har fingrarna börjat torka upp och det känns ungefär som om jag har stoppat in händerna i ugnen. Det bränner något fruktansvärt hela tiden och det är jäkligt frustrerande. Smörjer jag mig känns det nästan värre och ännu värre blir det när jag är utomhus i kylan utan vantar. Jävla händer!

Ikväll körde jag ett stenhårt träningspass med Charlotte. Min muskler kommer hata mig i morgon men jag tänker fortsätta plåga dem ett par veckor till. I sommar får jag väl hitta andra sätt att försöka motivera mig till att träna istället och det lär bli en tuff utmaning...

Nu tänker jag hoppa i säng för i morgon är första lediga dagen den här veckan och mycket står på schemat. :)
Sov gott!

Inga kommentarer: