tisdag 8 maj 2012

Att förvandlas och bli en Svensson

 Jag tycker det är skrämmande att bli äldre, att snart fylla 25. Det är något "vuxet" med just den åldern, det låter liksom vuxet på något sätt.
Samtidigt känner jag att jag har "hittat" mig själv, att jag känner mig mer tillfreds med mig själv, med tillvaron och med livet. Jag har hittat nya intressen och ny motivation som driver mig framåt. Jag känner att jag vet vad jag kan tänka mig att jobba med, ett stort steg jämfört med för bara ett år sedan. 

Jag älskar verkligen Kim. Han kompletterar mig och gör mig hel. Han ger mig utmaningar som både är krävande, nyttiga och spännande och tillsammans med honom kan jag utvecklas på alla sätt. 

Kelly är min drivkraft och det är för henne jag kämpar för att utvecklas. Jag vill ge henne allt och lite till.
Just såhär års så drömmer jag om ett hus. Jag drömmer om en lummig trädgård med massor av blommor och växter jag har tid att pyssla med. Jag drömmer om en större familj och till och med om en ny bil. 
Oh gosh, jag håller på att utvecklas till en sån där Svensson-tjej!!! Hade jag fått höra det för tio år sedan hade jag dött av skratt. Då var min livsplan att flytta utomlands och bli kändis eller något annat förmöget och framgångsrikt... *s*

Jag älskar mitt liv. Jag älskar att bo i Mönsterås (något jag också hade skrattat ihjäl mig åt för tio år sedan) och jag älskar att inte längre känna mig så desperat efter att hela tiden vara andra till lags och passa in överallt. Jag börjar gilla läget och jag gillar helt klart mig själv bättre än vad jag gjort innan. Fortsätter det såhär så kommer jag inte ha några problem med att bli 26 heller... ;)

 Coolaste stay-away-posen. Typ...
 
Idag hade vi mysfrulle i solen med nybakade scones.

Inga kommentarer: