söndag 20 maj 2012

Att skapa något nytt av något gammalt. Och ett Hallelujah moment.


 Jag har målat och donat med en gammal symaskinsmöbel för att få den att passa in i vår lägenhet. Såhär såg den ut innan jag började med den. Okej, jag hade kanske gått lös liiiite grann med sandpappret på den...
 Därefter sprayade jag den svart för att kunna få en härlig antik look på den när den väl är färdig.
Och allra sist målade jag den vit inte mindre än TRE gånger för att den skulle vara helt täckt och snygg. Vad som inte syns på bilden är att jag dragit några gånger med ett sandpapper längs kanterna för att den svarta färgen skulle komma fram och ge den ett härligt slitet utseende och nu kan jag inte annat än ÄLSKA den när den står och glänser i hallen med lite nyplockade syrener ovanpå!
Jovisst kan man skapa något nytt av gamla grejer minsann! :D

I skrivande stund sitter jag mitt bland högar av listor på viktiga saker att handla, viktiga saker att packa och viktiga saker att göra i morgon - sista dagen innan vi drar till La Landia i Rödby, Danmark. Oh så roligt det ska bli med en liten härlig, välförtjänt familjesemester!
Och som om inte det vore nog fick jag idag se att jag hade fått in massor av pengar på kontot i form av kvarvarande semesterersättning, helt oväntat och som en räddare från ovan. 
Det var nästan ett sånt där "Hallelujah moment" som hon den forna jurymedlemmen i Idol skulle ha sagt, när jag stod där vid bankomaten och bad till gud att jag skulle ha tillräckligt för att vi skulle klara dessa dagar i Danmark. Det blir inte alltid som man tänkt sig, åt båda hållen uppenbarligen. Å ena sidan kan pengarna försvinna snabbare än väntat och riskera hela vår förbokade semester, å andra sidan kan ju lönekontoren betala ut oförutsedda pengar och rädda vår resa. Jag gillar det sista bäst... :D

Så, nu vet ni alla vad jag och min fina lilla familj ska ägna oss åt den här veckan. Jag hoppas ni hittar på massa bus också, vart ni än befinner er! :)

Inga kommentarer: