måndag 14 maj 2012

Värt att veta

Det händer ju saker hela tiden, även om vissa perioder är ganska händelselösa. Tänkte slänga in en liten update om vad som händer och hänt i mitt mer eller mindre aktiva liv den senaste tiden.

1. Jag har fått tandvärk och måste till tandläkaren...

2. Jag har kommit in på sommarskola och kommer läsa en kurs om Astrid Lindgrens författarskap parallellt med mitt jobb som söt charkuterist under årets varmaste månader. Allt för pengarna såklart!

3. Jag är ganska tråkig och köper nästan jämt samma sorts kaffe, men IDAG vågade jag mig på att köpa ett lite mer mörkrostat kaffe. Spännande.

4. Jag har en tenta om två veckor och har såklart inte ens börjat plugga än. Men eftersom jag är tidsoptimist så går följande fras på repeat i mitt huvud: det löser sig...

5. Min kära sambo har fått nytt jobb och därmed hoppas vi på att risken för att behöva flytta ifrån vår underbara lägenhet är som bortblåst...

6. Jag har efter ett par veckors liggande på latsidan tagit tag i mitt liv och ska börja springa. Idag tog jag till exempel med mig Kim ut och kutade en välbehövlig halvmil.

7. Jag bara stormälskar den nya reklamen för Norrlands Guld. Du som missat den bara MÅSTE kolla filmen nedan!

2 kommentarer:

Tiger_82 sa...

Hej.. hamna på din blogg via en kompis kompis å lär ju bara ge ett himlans beröm för dina bakverk.. :)
Du e fruktansvärt duktig på att få till dom. =)
blev bara tvungen lämna d i ett avtryck =)

Cezeline sa...

Åh tack så jättemycket för dina fina ord! Så roligt att du gillar dem! :)