tisdag 14 augusti 2012

En tankeställare om dagen är bra för magen!

  Idag tog jag mig ett litet snack med Kelly om det där med att respektera sina medmänniskor. Hon har lite svårt att lyssna på Kim när han försöker prata eller säga till henne. Det skapar såklart frustration hos Kim som såklart vill bli respekterad lika mycket här hemma som jag. När jag ikväll ifrågasätter varför hon inte lyssnar på Kim, blir hon besvärad och lite ledsen och säger; Det är inte så lätt att ha två föräldrar!

*tankeställare*

Nej, är man sedan tidigare van vid att bara ha en förälder åt gången så kan det givetvis vara jättejobbigt att vänja sig vid att vara en "hel" familj igen. Det har ju gått ett år sedan Kim flyttade till oss nu och även om jag har vant mig, betyder det kanske inte att hon har gjort det.

Nåja, det här med familjelivet är väl en ständig strid antar jag och det är bara att fortsätta jobba... :)

Den här veckan är jag ledig helt och hållet och det är så jäkla skönt! Äntligen hinner jag med mitt liv igen!
Helgen som gick har varit en helt galen inspark i ledigheten. Massor av dans, musik, party och människor. Jag gillar ju sånt... ;) Fredagen passerade tyvärr utan en enda bild i kameran, men här kommer några bilder från min lördagskväll med grannen! :)

Världens charmigaste Isaiah var med på "förfesten" ! ;)
 Låt mig presentera min coola granne Fiorella! :)
 Redo för party trots små söta påsar under ögonen efter gårdagens galna (men nyktra) och alldeles för sena kväll... *s*
 
 
På Byttan var det utlovat galet party hela helgen men med oss inräknat var vi nog bara fem pers på den stora uteserveringen. Synd, om ni frågar mig!


Den här veckan ska spenderas med massor av bakning, mys och bus med Kelly medan Kim är på jobbet. I skrivande stund ska jag alldeles strax bädda ner mig bredvid min fina sambo och ladda upp inför ännu en dag i paradiset. :)

Men först; några bilder som legat och skräpat på min kamera i väntan på en värdig plats här på bloggen. :)

 Häromveckan lånade vi med oss grannflickan Joyce och drog till sjöss en sväng. Mysigt och spännande, tyckte tjejerna! :)

Kelly lånade min kamera en dag och sprang runt och plåtade, enligt henne, fina saker här hemma. Vår blomstrande för året nyplanterade, och vid närmare eftertanke lite för trånga, lilla rabatt till exempel. Vem kunde ana att det skulle bli så galet mycket blommor av de där små tråkigt gröna bladen i början?! *oh my*

Busted! Vad har jag sagt om att hoppa i soffan unga dam??!!
 
Ehm... The naked truth så att säga. Vem behöver smink när man ändå bara är hemma och myser liksom?!

 Frullepicnic under äppelträdet en solig förmiddag. Man får ta tillvara på sommaren det lilla man får. :)

 Det finaste i världen! *kärlek*

 Jag har en hel hög med bilder som fortfarande väntar på uppladdning. Ni ska inom en snar framtid få ta del av äventyr både på Ölands djurpark, Kalmar slott och konstutställningar, I promise. :)
Sov sött och dröm vackra drömmar!

Inga kommentarer: