tisdag 20 november 2012

Att göra uppror mot graviditetsnormen

 Idag har jag varit på världens sämsta humör. Jag har känt mig irriterad, tjurig och rastlös. Det har jag för den delen gjort de senaste dagarna. Jag antar att jag kan utesluta att jag har PMS, även om symptomen är desamma... *s*

Kelly har blivit genomförkyld och har varit supergnällig hela dagen. Ikväll var hon gråtig och blek så jag misstänkte feber. Mycket riktigt, tempen var lite högre än normalt. Hon har fått små utslag i ansiktet, runt munnen så jag är lite rädd att det är svinkopporna som återvänt. Hon fick svinkoppor för några år sedan och då hade hon så mycket i ansiktet att till och med läkaren blev ställd... Det blir observation de närmaste dagarna!

Tidigare idag åkte vi ut i skogen och plockade ris, jag och lilla fröken. På Huseby julmarknad köpte jag kransstommar och dekorationer för att vara väl förberedd inför dörrkranstillverkningen jag hade lovat henne. :)
Vi hann bara med en av kransarna idag, men visst blev den fin!


Det är mycket som ska planeras och göras i tid såhär inför julen när man bara har tillgång till världens vackraste tjej varannan vecka. Därför får man liksom vara ute i god tid. ;)
Vi ska hinna med att göra dörrkransarna, baka pepparkakor, tillverka pepparkakshus, göra julgodis, klä julgranen, julpyssla, julpynta... Ja, you name it!
Jag har hittat ett spännande recept på pepparkakskola, pepparkaksbiscotti och saffranskola som jag måste provbaka så snart som möjligt. Julen måste väl ändå vara årets bästa högtid! :)

Idag var jag dessutom på besök hos frisören och fick håret klippt & färgat. Alltså, det måste ju nästan vara det bästa som finns, att få håret ompysslat av någon annan?! Det är liksom bara att sitta ner och njuuuuta!
Ungefär som när vi besökte Mediamarkt häromdagen och jag hittade en massagestol. Jisses! Den står för närvarande överst på min önskelista... ;)

Jag har hört rykten om att man inte bör få massage när man är gravid, men om man ska lyssna på alla råd och rön kring vad man får och inte får göra under en graviditet så får man ju till slut inte göra någonting vettigt överhuvudtaget. Fast det kanske bara är jag som är upprorisk...?
Man behöver inte för den sakens skull kalasa på brieost och rödvin medan man rensar kattlådan, det är ju lite väl onödigt kan jag tycka... *s*

Nej, nu ska jag ta min svullna mage och krypa ner i sängen bredvid min snarkande sambo. Det blir en lång dag i morgon...
Här bjuder jag på en bild på en av männen i mitt liv! :)


Inga kommentarer: