onsdag 21 november 2012

Vård av sjuklingar

Idag är jag hemma med Kelly (jag hade visserligen varit hemma ändå eftersom jag har hemmastudier) och helt oväntat blev det även en dag med VAFM (vård av förkyld man). Ja, ni vet ju själva hur sjuk en man blir när han är förkyld. Oj oj oj, det kommer vara mycket gnäll här hemma idag kan jag tro. ;)

En förkyld man


Jag har sovit illa inatt, vaknat flera gånger av behövande dotter och katter. Så nu sitter vi här i soffan, jag och Kelly, och tittar på Den oändliga historien. Hon gillar fantasifilmer, den där lilla fröken. Det är bra att vidga sin fantasi, det kommer man långt på! Fast ibland undrar jag om det inte är lite väl otäckt för en 5-åring... Nåja, det är ju barnfilmer och så länge man kan förklara om det är något hon inte förstår så går det bra. :) Huvudsaken är att hon inte drömmer mardrömmar, då hade jag inte låtit henne titta.

Och på tal om barnfilmer så har vi bokat biljetter till Tingeling och Vingarnas hemlighet på lördag! Tjohoo vad kul det ska bli. :D Jag verkligen älskar Tingeling-filmerna! De är underbara. :)

Idag fick jag förfrågan om att eventuellt baka en Barbapapa-tårta till helgen! Det är så roligt att folk faktiskt börjar fråga och komma med beställningar. Och ju svårare utmaningar, desto bättre blir jag! Och jag siktar ju på att bli bäst på tårtbakeri... ;)

Nepp, dags för frukost innan jag svälter ihjäl! Det blir en lång dag med artikelsökningar, rastlösa sjuklingar och annat pyssel, så det gäller att tanka med massor av energi. :)

Ha en härlig onsdag!

Inga kommentarer: