torsdag 19 december 2013

Det där med att prioritera...

Ja så var det ju det där med att prioritera. Jag har en tendens att städa dagarna i ända och verkligen hatar oordning och smuts! Jag brukar städa så mycket att allt och alla hamnar längre ner på prioriteringslistan. Inte okej!

Men nu...

Nu på sista tiden har jag jobbat så mycket att jag inte hunnit städa alls mycket. Jag brukar gnälla över lite disk i diskhon och ursäkta mig för att det är oordning hemma om det kommer oväntat besök, och blir vanligtvis en smula dumförklarad för detta. Men nu har det verkligen varit k a o s i vår annars så prydliga lägenhet!

Därför tänker jag nu bjuda på lite bildbevis på vårt hemska kaos som härjade fritt hemma under föregående helg då jag var mer på jobbet än hemma. Känsliga läsare varnas!

Julklapparna står här intryckta och mestadels oinslagna i klädförrådet, tillsammans med en hel drös annat skit.

Tvätten är visserligen ren men där tar det stopp. Den vägrar liksom att vika ihop sig själv och hoppa in i garderoben på egen hand...

De tidigare så vackra hyacinterna står här som torra, vissna pinnar rätt upp ur krukan...

Behövs ens en kommentar till denna bild? Ångesten svämmar över vid blotta anblicken...

Det här är då den person som ersatt städningen. En väldigt liten, underbar och ganska så krävande liten man. :)

Tänk vilken tur att jag äntligen börjat prioritera rätt! :)

(Fast så fort jag gick av helgens alla jobbpass blev det ordning och reda igen, och de vissna hyacinterna ersattes av nya, fina blommor. Såklart!)

Inga kommentarer: