tisdag 21 april 2015

Det där med att hitta rätt

Nu har jag äntligen sjunkit ner i soffan med en kopp te, nyduschad och med sammetslena ben. ;) Jag har varit så sjukt trött hela dagen, sov så jäkla dåligt inatt att jag knappt kom ur sängen när klockan ringde vid sex...

Jag och Kelly åkte in till sjukhuset i Kalmar idag. Äntligen hade vi fått en remiss in till ÖNH efter många besök på vårdcentralen med hennes öron. Vi har varit oroliga för hennes hörsel i flera år nu, och till och från klagar hon på smärta och bubblande. 
De har inte hittat något fel på vc, men vi ville ha ett utlåtande från en specialist också (vc är ju inte direkt kända för att ta folks problem på allvar...). Så sist vi åkte till vårdcentralen för att spola öronen och göra ett hörseltest fick vi äntligen den där remissen!
Så, efter ett ordentligt hörseltest och en noggrann koll kunde de konstatera att hon inte har något fel på vare sig hörsel eller trumhinnor. Pjuh!
Vi firade med lite fika efteråt. Såklart. Vi älskar ju fika! ;)


På vägen hem körde vi nästan vilse. De hade ju byggt om en rondell i Kalmar och jag råkade köra åt helt fel håll! Tur jag kom på mig, annars vet man aldrig vart vi hade hamnat. Kunde visserligen varit spännande med lite utflykt, men kanske inte när Kian väntade på att bli hämtad på förskolan. Haha!

Jag måste ha Sveriges sämsta lokalsinne. 
När vi skulle åka på roadtrip en gång, körde vi en bra bit hemifrån (trodde vi) när vi plötsligt var tillbaka i Mönsterås igen. Vad hände där?!
En annan gång på väg hem från Ullared körde vi vilse i Högsby. Jag upprepar; i Högsby!
Jag höll på att bli mördad när jag skulle leka självsäker och ta närmsta vägen hem från Halmstad efter en galen helg. och istället råkade välja en omväg på nästan en timme...
Jag körde till och med fel när jag körde upp. Det är ett under att jag inte kuggade...
Jorå, utan min trogna kartläsare Martina hade jag nog aldrig hittat varken ut ur Mönsterås eller hem igen...

Nu ska jag bädda ner mig. Klockan ringer innan fem i morgon...
Godnatt!

Inga kommentarer: